WhatsApp t'enviarà missatges amb publicitat

Roger Soriano

Divendres 23 de febrer

Ja feia temps que anàvem sentint que WhatsApp incorporaria publicitat, tot i que semblava que era un globus sonda, perquè els desenvolupadors poguessin descobrir l'opinió dels usuaris, ara ja és pràcticament una realitat.

Quan vam començar a utilitzar la plataforma, els seus desenvolupadors ens havien assegurat que mai incorporarien publicitat, que per això havies de pagar per a descarregar l'aplicació. Però segons ha descobert el portal WAbetainfo, hi ha hagut un canvi en la lletra petita de la plataforma.

Tot i que encara no s'ha especificat com serà la mecànica, les empreses podran enviar publicitat d'algun tipus, així com a "contingut patrocinat" o "anuncis d'empreses". Aquesta nova opció estaria molt relacionada amb el WhatsApp Bussines.

El pas que ha fet WhatsApp en canviar les condicions d'ús és el primer per a incorporar la publicitat. Així que no trigaran gaire a què les nostres converses es contaminin de publicitat, igual que ha passat amb Facebook i Instagram, que també són del mateix propietari.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis