WhatsApp incorporarà aquestes millores

Roger Soriano

Dimarts 6 de març

Hem descobert dues novetats que incorporarà WhatsApp que tenen molt bona pinta. No sempre són ben acollides les actualitzacions de la plataforma de missatgeria instantània. Quan es va descobrir que permetrien seguir en directe la localització dels usuaris va esclatar una crisi. La gent deia que allò no podia ser perquè infringia la intimitat, però després vam veure que s'havia de fer amb el permís exprés de l'usuari.

La novetat que han presentat és la millora d'una eina que ja van incorporar en una de les darreres actualitzacions. Fins ara, si volies, podies eliminar uns missatges fins a 7 minuts després d'haver-lo enviat. Depenies de diferents factors: que el receptor tingués la plataforma actualitzada, que no l'hagués llegit i tenies un curt temps de maniobra.

En la següent actualització augmentaran el temps fins a 68 minuts! Segons indiquen alguns portals, primer estarà disponible per als Android i després per la resta de dispositius.

L'altra nova eina és la que et permetrà escoltar les notes d'àudio abans d'enviar-les. Moltes vegades a la gent li agrada veure com han quedat abans que s'enviïn, doncs bé, ben aviat serà ja una realitat.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis