Una influencer demana allotjament gratuït; la resposta, òbvia

Roger Soriano

Dimarts 23 de gener

Els temps canvien i, sobretot, canvia la comunicació. Abans per a poder arribar a un gran grup de persones necessitaves un mitjà de masses; avui dia, amb un mòbil i quatre fotos pots arribar a molta més gents que una cadena televisiva o radiofònica.

Els influencers, persones que per determinats motius tenen milers de seguidors i que exerceixen una opinió sobre ells, s'han convertit en semidéus: tenen vides de luxe, van allà a on volen i aparenten molta felicitat.

Un dels límits ha arribat fa una setmana. La youtuber i instagramer Elle Darby, de 22 anys, va enviar una carta a diferents hotels de Dublín perquè estava planejant una sortida amb el seu xicot a la ciutat i proposava allotjament gratuït per a cinc nits a canvi de publicitat.

El director de l'hotel, visiblement molest, va respondre la carta preguntant a la instagramer que com se suposava que pagaria als seus treballadors si ella no pagava res i que "la resposta és que no".

"Estimada influencer. Gràcies pel teu mail on busques allotjament gratuït a canvi de publicitat. Trobo molt fort que enviïs un correu com aquest, sense respecte ni dignitat. Si jo et deixo estar aquí a canvi de sortir al teu vídeo, qui pagarà a la gent que et cuidi? Qui pagarà al personal que neteja? Els cambrers que et serveixin l'esmorzar? Els recepcionistes? [...] Potser hauria de dir al meu personal que apareguin al teu vídeo en comptes de cobrar. 

PD: La resposta és que no."

La noia, a més, ha publicat un vídeo on expressa que no esperava una resposta d'aquest tipus i que se sent "molt trista i disgustada... he estat humiliada". Consegüentment, l'hotel ha prohibit que hi vagi cap instagramer.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis