Un restaurant italià serveix un plat d'aire fregit

Redacció

Dijous 24 de gener

Així és un plat d'Aria Fritta, és a dir, d'aire fregit.
Així és un plat d'Aria Fritta, és a dir, d'aire fregit.

En Borja Nicolau ha tornat al Flaix Matí amb la seva Secció B, i nosaltres seguim sense entendre res. No sabem com el seu cervell pot estar preparat per pensar tant a primera hora del matí... Nosaltres hem acabat més cansats que després d'una classe de crossfit.

I entre totes les bogeries que han passat per la seva secció, ens ha explicat que a un restaurant italià han començat a servir un nou plat estrella, l'aire fregit. És un aperitiu fet d'una infusió d'ozó i servit sobre una base de cotó de sucre. Segons el xef del restaurant, el Nicola Dinato, la intenció del plat és transportar-nos a l'aire lliure.

Això i més coses boges, a la secció d'en Borja:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.