Tot el que has de saber de Stephen Hawking

Roger Soriano

Dimecres 14 de març

Stephen Hawking és un dels científics especialitzats en l'astrofísica més cèlebres del segle XX i XXI. El divulgador ha mort als 76 anys, el mateix dia que va néixer Albert Einstein i també coincidien en edat.

Tot i patir esclerosi lateral amiotròfica, l'ELA, va aportar molts descobriments en el camp científic, sobretot en el territori de l'astrofísica. Tot seguit et portem algunes de les investigacions més cèlebres.

Part de la seva carrera la va centrar a investigar els forats negres, va ser ell qui va demostrar la seva existència i va comprovar que l'univers va néixer a causa d'una gran explosió, el Big Bang.

Algunes de les altres aportacions que va fer era que hi ha vida més enllà de la Terra. Hawking havia afirmat en més d'una ocasió que existien extraterrestres, fins i tot, havia alertat del perill que podia comportar que ens visitessin. Recordava el que havia passat amb els colons a Amèrica.

El científic anglès s'havia mostrat crític amb Donald Trump i amb les polítiques del president que neguen el canvi climàtic. Hawking estava convençut que l'espècie humana haurà de buscar un nou planeta on poder traslladar-se, ja que la Terra patirà un gran desastre que acabarà amb la seva existència.

Hawking ha sigut un científic que ha fet moltes aportacions a la ciència, a la humanitat i també pel que fa a la superació: quan tenia 21 anys li van diagnosticar ELA, una malaltia degenerativa, i que li pronosticaven només 3 anys de vida més. Tot i patir-la, ha continuat endavant i ha fet grans descobriments.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis