Tomorowland revela els artistes del "Mainstage"

Sergi Martín

Dilluns 22 de maig

Tomorowland és sens dubte un dels anuncis més esperats de tot l'any, carecteritzat per un espectacular "Mainstage". El festival fa una selecció dels millors artistes del moment que actuaran durant els tres dies que dura el festival (sis en aquest cas, ja que agafa dos caps de setmana) en el màgic escenari principal de Boom, Bèlgica.

Aquest any, arran dels canvis musicals del panorama electrònic mundial, s'ha vist "obligat" a un canvi substancial en els estils musicals que es donaran cita per al públic que hi assisteixi. Aquest canvi també ha afectat la selecció d'artistes per a l'escenari principal, ja que fins la passada edició, només hi havia artistes que figuraven com a estrelles del mainstream.

En aquesta edició han inclòs en el mainstage artistes com Carl Cox, Solomun o Paul Kalkbrenner en representació del techno. I també Marshmello, Jauz, Yellow Claw o Netsky, en representació del bass. Un panorama molt ampli que es completa amb el trance d'Aly & Fina o Armin Van Buuren i el mainstream de Nicky Romero, Alesso o David Guetta tots ells adopten el gir que està agafant l'EDM.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis