Tanquen un club de Beirut per punxar cançons amb fragments de l'Alcorà

Roger Soriano

Dimecres 23 de maig

El club libanès The Gärden va rebre l'ordre de tancar l'espai després que es popularitzés un vídeo per internet on el discjòquei alemany Acid Pauli punxava versicles de l'Alcorà. El portal Mixmag explica que el governador Ziad Chebibi va transmetre la sentència on assegurava que "promovia material i que ofèn les creences religioses. A més, molta gent ha retret que es fes durant el Ramadà

La discoteca ha emès un comunicat on nega que els versicles es reproduïssin amb males intencions, va passar perquè el discjòquei era alemany i no entenia el que estava posant. També han destacat que la sessió no es va fer durant el Ramadà; de fet, aclareixen que va passar fa cinc setmanes. Es tractava d'un fragment que es va reproduïr accidentamlment de la ràdio.

Tot i això, el club ha demanat disculpes "per qualsevol ofensa involuntària causada pel nostre establiment. La nostra disculpa no és només per a la comunitat musulmana, sinó també per cada persona que va patir la reacció de l'accident". Conclouen que no aproven cap actitud que superi el límit de respectar les creences d'altres persones.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis