Sou fans del Ramen? Us expliquem com fer-ne a casa!

Redacció

Dilluns 3 de desembre

El Ramen Ya-Hiro és un dels llocs més típics on menjar Ramen. // Font: Gastroepic
El Ramen Ya-Hiro és un dels llocs més típics on menjar Ramen. // Font: Gastroepic

El Ramen és un plat oriental de fideus que se serveixen en un caldo que pot portar moltíssims ingredients. És un fenomen milenari, però s'ha tornat a posar de moda i al Flaix Matí n'hem volgut parlar amb la nostra Eat Girl, l'Esther Vilalta.

Els xefs que cuinen Ramen són súper gelosos amb la seva recepta i, com aquell qui diu, se l'emporten a la tomba. Però l'Esther ens ha explicat com preparar aquest plat a casa nostra perquè ens quedi ben bo. 

Necessiteu caldo, fideus, salsa de soja, llom o pit de pollastre, xampinyons, vinagre o vi blanc, miso, gingebre i ou. Encara que sembli una broma, aquesta seria la recepta bàsica, però encara li podem afegir un munt d'ingredients més!

I si voleu menjar un bon Ramen a Barcelona, heu de passar pel restaurant Grasshopper o pel mític Ramen Ya-Hiro, la recomanació especial de l'Esther, on haureu de fer cua... però l'espera valdrà la pena.

Recupereu aquí la recepta sencera per fer un bon Ramen:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.