Recupera l'entrevista de Ricardo F. al Flaix History

Redacció

Dilluns 6 de novembre

Ricardo Forns va començar a treballar com a Dj l'any 1988. El funk i el house li van servir per a confirmar les seves aspiracions i de seguida va esdevenir un referent a les cabines de Desliz, Comics, Verdi i afters de Barcelona com Db o Código. La seva trajectòria li va permetre compartir cabina amb César de Melero al club On-Off, situat al Poble Espanyol de Barcelona.

L'any 1993 passa a ser el resident de Chasis, a Mataró. Al llarg de 9 anys es va convertir en tot un referent de la música, la nit i el lleure, començant també a treballar la producció amb Julio Posadas sota el nom de la mateixa sala, Chasis, amb el qual va editar cinc maxisingles. Ell va ser el responsable de les 5 recopilacions oficials que es van editar de la sala i que van vendre més de 300.000 còpies. Com a productor, amb David Oleart, va crear peces com ara Two concepts, Ducted i Access. Amb Oleart i Toni Toon va crear el segell Tune. Com a DJ convidat va participar en els recopilatoris de la sèrie Technics, Festival Sessions, Master DJ's i DJ Club.

Del 2002 al 2006 va ser el DJ resident i director artístic de la sala Deloca, on es va retrobar amb el house i el tech-house, un vessant que explota amb el pseudònim Del Horno.

Aquesta setmana, coincidint amb els 28 anys de la sala Chasis, Ricardo F. visita el Flaix History. Avui dilluns escoltarem amb atenció la seva història.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis