Receptes 'light' pel dia de cap d'any

Redacció

Dilluns 31 de desembre

El gaspatxo de síndria i mozzarella és súper fàcil de fer.
El gaspatxo de síndria i mozzarella és súper fàcil de fer.

Les calories s'han convertit en la constant d'aquestes festes. No parem  de menjar xocolata, torrons, polvorons... Per això la nostra EAT Girl, l'Esther Vilalta, ha passat pel Flaix Matí per donar-nos receptes saludables per fer aquesta nit de cap d'any.

Per començar, podríeu provar amb un gaspatxo de síndria i mozzarella, un rissotto amb carabassó i menta o uns xampinyons amb salsa de vi blanc.

De cara al segon, alguns dels plats amb menys calories són l'hamburguesa vegetal de llenties vermelles, el papillote de lluç amb sal de cítrics o el gall d'indi amb verdures.

I, evidentment, l'Esther no ens ha volgut deixar sense postres! Ella suggereix fer una mousse de maduixes, un pastís de taronja o broquetes de fruita.

Si voleu saber com preparar aquests plats tan deliciosos, recupereu aquí la secció:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.