Quim Campbell, el DJ "crooner"

Redacció

Dilluns 2 de juliol

Porta més de trenta anys treballant com a DJ professional, un dels més veterans de l'escena de Barcelona. Bongònia va ser el primer bar en el que va treballar, l'any 1987, una etapa que li va permetre donar el salt al món del club el 1990 quan aconsegueix posar-se als comandaments de la taula de mescles a Torre Melina. Durant els 90 va passar entre d'altres per locals molt coneguts de la nit de Barcelona com Jimmy'z, Up & Down i Otto Zutz, on hi va treballar com a resident entre 1997 i 2001. Posteriorment resideix a Gerro, Luz de Gas, Nick Havana, Hotel W i Cafè del Mar.

Com a productor va editar el 2004 a través del segell Stereo, "Deepest Drumz", referència que va incloure en diverses recopilacions. Amb el segell Molacacho Recordings va editar el 2014 i 2015 les sessions "Soulful Grooves" i "Spain House Sounds", que reflecteixen clarament les seves influències i la seva filosofia com DJ.

Tot i que el deep house i el soulful són els seus senyals d'identitat, Quim Campbell és un DJ versàtil, eclèctic i que ha sabut evolucionar constantment al llarg de les tres últimes dècades. Les seves sessions són històries explicades a través de la música.

Aquest dilluns visita el Flaix History un "crooner", un DJ amb història i que sap explicar històries.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis