Què és "Maestro"?

Flaix FM

Dijous 26 d’abril

Flaix FM s'ha convertit en l'emissora d'aquells que estaven cansats de viatjar en l'espectre radioelèctric vagant sense trobar el seu lloc en fórmules anteriors; esdevenint així la primera emissora del sud d'Europa a programar música dance i electrònica, comunicant de manera pròxima amb un to molt característic, feta per joves i per a joves.

Flaix FM no és un simple mitja de comunicació, és una banda sonora que ha ajudat a construir un estil de vida i a tota una generació: la generació Flaix.

Per això hem decidit commemorar aquests 25 anys d'història d'una manera molt especial, única. Maestro és un concert simfònic en el qual s'orquestren els grans temes de la música dance que ens han acompanyat i que ens han representat en aquests últims anys. Més de 100 músics i discjòqueis nacionals i internacionals a l'escenari configuren una producció espectacular que interpretarà èxits de Laurent Garnier, Daft Punk, Avicii, Tiesto, Derrick May, Bob Sinclar, Moby, David Guetta o Robert Miles entre molts altres. Tot això, combinat amb imatges que han marcat una era a la nostra cultura.

Estils dance: House, Techno, Funky, Hardcore, Euro Beat, downtempo, Uplifting Trance, Makina, Garatge, EDM, French House, Diva House, Dubtronica, i molts més.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis