Pedro del Moral al Flaix History

Redacció

Dimecres 31 de gener

Tanquem el catàleg de convidats del mes de gener amb un dels grans noms de l'escena dance a l'Estat espanyol: Pedro del Moral.

Pedro del Moral va estudiar periodisme, potser per això sempre ha tingut clar que els mitjans de comunicació i especialment la ràdio són importants per a divulgar el dance com a part de la cultura musical d'un país. Des de mitjan anys vuitanta es va convertir en un referent de les nits de Madrid, on va coincidir amb els grans personatges de "la movida" i va formar part de projectes molt propers al pop dance com ASAP i RSP (Rebels Sense Pausa).

Als noranta Pedro del Moral passa a ser un dels responsables de Weekend Records, segell que apareix el 1998 i que permet desenvolupar el concepte del house a la península gràcies a la seva connexió amb Madrid, Eivissa i Barcelona. Productors com Dr. Kucho, Wally López, Sebastián Gamboa, Juan Díaz, César del Riu, David Tort i David Gausa editen amb Weekend algunes de les seves referències.

Actualment Pedro del Moral és un dels promotors de Madrid que intenten preservar l'essència de la música de ball dels noranta en les sessions setmanals de Mondino Remember Club.

Serà difícil resumir en una hora més de tres dècades dedicades a la música dance.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis