Obrim la gana amb els millors àpats de Nadal

Redacció

Dilluns 17 de desembre

A la sopa de pasta, les mandonguilles es posen a dins dels galets.
A la sopa de pasta, les mandonguilles es posen a dins dels galets.

El Nadal és una de les millors èpoques de l'any, sobretot pel menjar! Sopa de galets, canelons, torrons, neules... tothom té el seu plat preferit. Doncs avui, al Flaix Matí hem començat a obrir la gana pels dies vinents amb la nostra EAT Girl, l'Esther Vilalta

Amb ella hem descobert coses que no sabíem dels àpats més comuns, com per exemple que hi ha un tipus de sopa de galets en què la mandonguilla es posa dins de la pasta, que l'escudella es pot fer amb quatre tipus de carn diferents, i que hi ha canelons per a vegans. 

Però els plats típics de Nadal són súper diferents arreu del món. El plat estrella de Mèxic és una amanida amb poma, anous, api i crema. A Itàlia mengen panettone, a França, foie gras, i a Portugal fan bacallà amb col bullida. 

Ara be, després de conèixer què es menja als altres llocs, hem decidit que els nostres plats típics són els millors! Si voleu descobrir els àpats estrella del nostre país i de llocs de tot el món, no us perdeu la secció de l'Esther! 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.