Nou confirmat al UNITE with Tomorrowland

Roger Soriano

Divendres 13 d’abril

UNITE with Tomorrowland ja està començant a descobrir els artistes que vindran a Barcelona el 28 de juliol en la segona edició del festival. Fa uns dies, us vam avançar que el primer nom era el dels suecs Galantis.

Steve Aoki és la segona confirmació. El productor americà repeteix festival i ciutat alohora, l'any passat va passar pels escenaris de l'edició barcelonina del Tomorrowland. Aoki és un dels DJ de moda del moment i ens ha presentat produccions que ens han sorprès, com Azukita, que ja la tenim sonant a Flaix FM o d'altres, que són completament diferents, com All night o Just hold on.

El line-up és un dels secrets més ben guardats a Tomorrowland com també els noms dels DJ que participaran en viu a Barcelona. El festival arriba amb un espectacular escenari, acompanyat d'una gran quantitat d'elements decoratius inspirats en contes de fades, elements màgics i amb uns increïbles efectes especials

UNITE with Tomorrowland torna a escollir Barcelona com a seu. El festival compta amb 12 hores de música ininterrompuda i amb 12 DJ de l'escena nacional i internacional en viu a Barcelona.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis