Mor Avicii als 28 anys

Redacció

Divendres 20 d’abril

El DJ Tim Bergling, més conegut com a Avicii, ha mort als 28 anys. La notícia ha arribat a través d’un comunicat que ha fet el seu representant.

“Amb una profunda pena anunciem la mort de Tim Bergling, també conegut com Avicii. Ha estat trobat a Mascate, la capital d’Oman, aquest divendres per la tarda. La família està destrossada i els preguem que respectin la seva necessitat de privacitat en aquests moments difícils. No es faran més declracions”.

Segons la revista Variety, va patir durant un temps diversos problemes originats principalment pel consum excessiu d'alcohol, però les causes de la seva mort són encara desconegudes.

A mitjans del 2016 el DJ va anunciar que es retirava dels escenaris sense tancar la porta a una possible tornada i el 10 d'agost del passat 2017 va arribar un moment esperat per molts, el seu retorn.

Noslatres sempre ens quedarem amb els èxits munidals que va produïr i que tan ens han fet gaudir de la música, des de Bromance, sota el seu nom original, Tim Bergling, passant per Silhouettes, Wake Me Up, Hey Brother o Levels, fins les seves últimes produccions Without You i Lonely Together.

Seguirem informant

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis