Mira com serà la nova versió de WhatsApp

Roger Soriano

Dilluns 8 de maig

A mesura que s'aproxima la nova actualització de WhatsApp, cada vegada es van descobrint més detalls de com serà i no queden lliures de polèmica.

Per una banda, la plataforma incorporarà l'opció d'eliminiar els missatges enviats. Una eina força desitjada pels qui escriuen sense pensar. Hi haurà un temps límit de 2 minuts per a fer-ho, però també més requisits, així com que el destinatari no l'hagi obert i que, un cop s'ha suprimit, quedarà una marca conforme s'ha eliminiat el missatge.

El portal WABetaInfo, especialista en tecnologia, ha publicat algunes imatges de la versió beta de WhatsApp. D'aquesta manera la plataforma oferirà les opcions d'eliminiar els missatges. 

Si hi ha una opció que crea polèmica és la localització dels teus contactes a temps real. Sí, ho has llegit bé: podràs saber on són els teus contactes sempre que vulguis. Ara bé, no tot és tan dur com sembla, perquè serà l'usuari qui podrà decidir si les seves dades es publiquen o no. A més, també podrà seleccionar durant quant de temps vol que la seva ubicació estigui visible per als seus usuaris. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis