Mike Platinas ens prepara el dinar de Nadal

Guillem Cuní

Divendres 22 de desembre

A la portada del "Don Disco Mix 1", Mike Platinas apareixia vestit d'esmòquing, assegut en una taula, amb els coberts a la mà i davant d'un plat amb un vinil. El plat era un Technics i el vinil era el primer disc de mescles del desaparegut segell Don Disco.

Mike Platinas és un investigador, un científic, un dels cervells del dance. Va ser un dels pares del "megamix", concepte que va revolucionar la manera d'entendre les mescles. El primer DJ a escriure en premsa especialitzada sobre temes tècnics per a discjòqueis (1983-1984, revista Discoteques / Disc-Jockeys), Campió d'Espanya DMC i finalista en dos Campionats del Món de Disc-Jockeys (1986 i 1987, DMC). Més de 300 discos i CDs editats en diversos països, amb un total de més de 2.000.000 de còpies venudes. Professor en diverses escoles i acadèmies, ha fet classes a més de 200 DJs. El seu currículum és interminable.

La música dance en aquest país no es pot entendre sense la figura de Mike Platines. Avui divendres visita el Flaix History per preparar el dinar de Nadal buscant la relació entre la dissecció del dance i la desconstrucció de la cuina. La xerrada promet.​

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis