Luis Fonsi és notícia per aquest rècord

Roger Soriano

Dijous 5 d’abril

Ja sabem que no us agrada quan parlem de Despacito, però s'ha de reconèixer que ha sigut un gran boom i que continua així. Després d'un any, el videoclip de la la cançó de Luis Fonsi ha superat, atenció, els 5.000 milions de reproduccions. Una xifra que, perquè us feu una idea, està "lleugerament" per sota de la població total de la Terra, que són 7.500 milions de persones.

Sorprenentment, la versió que ha aconseguit aquesta xifra és la que va fer amb Daddy Yankee i no amb Justin Bieber, que recordem que va ser la que va servir al cantant porto-riqueny perquè s'internacionalitzés.

El videoclip de Despacito és actualment el vídeo que suma més reproduccions de YouTube i ho serà per molt de temps perquè el segon és See you again, de Wiz Khalifa, i té 3.490 milions de reproduccions. En tercer lloc, Ed Sheeran i el seu Shape of you. 

Si anem a Spotify, veurem que la salut de la cançó és força bona, però passa una cosa curiosa: en aquest cas, la versió amb Justin Bieber està pel davant de l'original. La cançó on va cantar el canadenc té 1.044 milions d'escoltes, en canvi, l'altra 814 milions.

Ara quedarà veure quin recorregut té l'últim hit que va presentar el cantant, Échame la culpa.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis