Les pròximes novetats de WhatsApp

Roger Soriano

Dimarts 9 de gener

WhatsApp, de mica en mica, va aplicant les opcions que altres plataformes de missatgeria instantània ja tenen. Això, però, no vol dir que quan les apliquen no ens n'alegrem.

El diari El País explica que l'aplicació treballa en l'opció de realitzar videotrucades i trucades en grup. Fins ara, aquesta eina només estava disponible en converses de dues persones. També afegeixen que hi haurà novetats en les administracions dels grups. Esperem que això sigui un sinònim de reduir la quantitat insana de missatges que s'hi envien.

Una de les altres novetats és la incorporació de stickers. De fet, ja fa temps que se'n parla, d'aquesta novetat, però sembla que ara ja sí que és la definitiva. Amb alguna de les properes actualitzacions es podran enviar icones animades, com ja es pot fer en altres plataformes com Line o Facebook.

Tot això, de moment està en fase de prova, només es pot trobar en la versió beta dels Android. Així, doncs, segurament en les properes setmanes ja podrem disposar de la nova actualització.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis