Les novetats que presenta l'iOS 11.3

Roger Soriano

Dimarts 3 d’abril

Des de fa unes hores, els usuaris que tenen iPhone ja poden actualitzar el sistema operatiu pel 11.3. Pot semblar que sigui un pas rutinari, però incorpora novetats força sucoses.

Ara ja es permet veure l'estat de la bateria, només s'ha d'anar al menú de configuració i anar a l'apartat de la bateria. La novetat incorpora quan s'ha de fer un canvi d'aquesta, així es pot aconseguir el màxim rendiment. Això també pot ajudar per saber fins a quin grau ens afecta la coneguda polèmica d'Apple que va alterar el funcionament del mòbil i bateries.

Les dades de l'usuari ara seran més segures, o almenys, volen que sigui conscient dels permisos que cedeix. Cada vegada que el sistema operatiu demani informació personal a l'usuari, apareixerà una icona de privacitat.

Finalment, els afortunats que tenen l'iPhone X tindran nous emojis, que és un dels atractius d'aquest terminal, i seran un drac, un crani, un lleó i un os. A més, han actualitzat el software ARKit, que permet crear aplicacions de realitat virtual,

El nou sistema operatiu es pot descarregar en qualsevol mòbil a partir de l'iPhone 5S.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis