Les novetats que pots trobar a l'iOS 11

Roger Soriano

Dimecres 20 de setembre

Aquesta setmana Apple ha tret el nou sistema operatiu, l’iOS11, que incorpora moltes novetats, tot i que moltes no són visibles a primer cop d'ull.

Una de les principals són modificacions al centre de control; ara es pot modificar i s’hi poden posar widgets que siguin pràctics per a cada usuari. El centre de notificacions també és una mica diferent, ara és més endreçat i conviu amb el reproductor de música. 

Si ets una persona endreçada i t’agrada tenir les aplicacions dins de carpetes a la pantalla d’inici, Apple ha afegit l’opció de moure més d’una aplicació alhora.

Pel que fa a les captures de pantalla, ara, quan se’n fa una, surt una miniatura del que has fet: també la pots editar, així com tallar-la o dibuixar o marcar-hi el que faci falta.

Després l’assistent virtual Siri, ha patit un canvi d’imatge, la veu ara és molt més natural i pot fer més coses, com enviar Whatsapps, o ajudar amb el text predicitiu; això sí, només en castellà.

Finalment, la càmera ja pot llegir codis QR. Una eina que han tardat molt a incorporar i que els altres mòbils ja feia anys que tenien.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis