Les novetats de l'iOS 12 d'Apple

Roger Soriano

Dimecres 6 de juny

Apple ha presentat, en les darreres hores, les novetats de la propera actualització del sistema operatiu dels seus aparells. A la conferència del WWDC 2018 van oficialitzar unes eines que els usuaris d'iPhone agrairan molt, com per exemple la millora en el rendiment dels dispositius antics; en el cas de l'iPhone 6, diuen que pot anar fins a quatre vegades més ràpid.

Siri és una de les altres beneficiades. Amb una nova entonació, que serà més real, podrà donar encara més informació, ja sigui a partir de la interacció de l'usuari amb el mòbil o dades. Sobretot, basant-se en l'ús que es facin de les notificacions, Siri ens mostrarà aquelles que cregui que ens interessen més. Però també una novetat que té força bona pinta és que li podràs preguntar les propietats del menjar, o sigui, quantes calories té.

Pel que fa a la practicitat també hi ha novetats. Un detall que ens ha agradat força és la flexibilitat que hi haurà en l'opció "No molestar". Fins ara, podries programar l'opció o activar-la manualment. Amb l'iOS 12 se li podrà dir: "vull que estiguis en mode "No molestar" la pròxima hora" o dir-li que estigui en aquest mode fins l'endemà.

La versió definitiva de l'iOS 12 d'Apple segurament sortirà a finals de setmebre. Tot i això, la data encara està per confirmar.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis