Les notícies virals de la setmana

Redacció

Dijous 7 de setembre

El gos amb portàtil

Meghan Camarena sembla que tenia problemes amb el seu gos quan treballava, i va decidir buscar-hi una solució: posar-lo a treballar. La noia va explicar a Twitter que havia comprat un ordinador de joguina per al seu gos. 

L'àvia de "Joc de Trons"

La mostra que Joc de Trons agrada a tots els públics la trobem en el vídeo següent. La néta d'aquesta àvia la va gravar mentre veia el darrer episodi de la setema temporada de la famosa sèrie.

Del vídeo destaquen moltes coses, com el sobrenoms que fa servir per a fer referència als personatges: així, John Nieve l'arriba a batejar amb els noms de John "Stak", "El Nieve". La millor part arriba quan la néta li diu que fins al 2019 no arriba la pròxima temporada. 

Tinder és l'aplicació més TOP!

Aquesta setmana al web de Flaix FM t'explicàvem que Tinder ha incorporat una novetat que ha revolucionat l'aplicació. Ara permeten veure qui ha posat que està interessat en tu, encara que tu no ho hagis fet.

Per a veure-ho cal subscriure's al Tinder Plus per 4,99 euros. Potser sí que fa una mica de mandra pagar, però el fet de disposar d'aquesta informació afegida hi ajudarà, en podeu estar segurs. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis