Les millors receptes de Setmana Santa

Redacció

Dilluns 8 d’abril

Cada torrija porta entre 400 i 500 calories... però val la pena menjar-ne, oi? // Font: Aldi.
Cada torrija porta entre 400 i 500 calories... però val la pena menjar-ne, oi? // Font: Aldi.

L'EAT Girl del Flaix Matí, l'Esther Vilalta, ens ha volgut deixar ben preparats abans de marxar de vacances, i ens ha portat diverses receptes per Setmana Santa!

La nostra foodie ens ha ensenyat a preparar "torrijas", un bon "potaje", bunyols de bacallà, truita de gambetes i un dolç típic de Mallorca, els crespells. Res de carn, que el dia de la vigília, divendres 19 d'abril, està prohibit per tradició!

I si el que us interessa és comprar una Mona als vostres fillols, l'Esther ens ha recomanat diverses pastisseries d'arreu de Catalunya:

-La Pastisseria Uñó, a Mataró, on trobareu figures de tot el que us pugueu imaginar.

-La Confiteria Poy de Reus, coneguda pels seus dolços de crocant.

-O la Pastisseria Monrabà, la més antiga de Lleida, que cada any elabora una figura en honor al drac de la ciutat, Lo Marraco.

Recupereu tota la secció a continuació:

En Claudi Uñó fa figures de xocolata de tot tipus! // Font: Pasteleria.com
En Claudi Uñó fa figures de xocolata de tot tipus! // Font: Pasteleria.com

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.