Les aplicacions que necessites tenir per a comprar

Roger Soriano

Diumenge 8 d’octubre

ASOS

Es tracta d’una aplicació que té roba de diferents marques adreçades a un públic jove i adult. Té més de 50.000 productes de tota mena: pantalons, samarretes, ulleres, sabates i de tot.

L’aplicació, evidentment, és gratuïta i està disponible per a tots els sistemes operatius. Un dels avantatges que té és que hi pots trobar peces amb descompte. Pel que fa a les trameses, són gratuïtes a partir de 25 euros, i si no hi arribes, en costa 4.

21 Buttons

Si tens molts seguidors a Instagram i vols treure'n benefici, aquesta APP està feta per a tu. Es diu 21 Buttons i és una plataforma per a compartir els teus outfits, pujar-los i indicar de quina marca és. Però no només això, sinó que també pots veure quina roba porten els instagramers amb més rellevància de la xarxa.

Una eina que té i que està molt bé és, per exemple, que si tu veus que algú porta unes sabates i t’agraden, cliques a combinar, i et surt amb quina roba et quedaria bé. Des de 21 buttons pots comprar el producte que vegis i t’agradi.

ScanLife

La funció es escanejar els codis de barres amb la càmera per a obtenir tota la informació sobre aquell producte. Naturalment pot donar la informació del que sigui, com per exemple, alguna peça de roba, i amb el menjar t'indica el valor nutricional. A més, tots els productes que vas llegint, els pots guardar a l’aplicació i recuperar-los quan vulguis. 

Et pot interessar: FoldiMate, la màquina que planxa i plega samarretes

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis