Les aplicacions més descarregades del 2017

Roger Soriano

Dijous 18 de gener

Fa poc un estudi fet per AppAnnie ha destacat que durant el 2017 la compra i descàrrega d'aplicacions ha continuat creixent, una tendència que anirà a l'alta fins a arribar a un augment del 380% entre el 2016 i el 2021.

L'estudi destaca dades força curioses, una és la proporció d'aplicacions descarregades al mòbil vs les que es fan servir. Això també ens ajuda per veure més clarament la quantitat d'espai que ocupem innecessàriament en els nostres terminals.

I ara et deuràs preguntar: però quines són les aplicacions que més s'han baixat? Doncs segons ha comunicat l'empresa Sensor Tower, les APP més usades, com ja podíem esperar, són xarxes socials; una tendència que és igual en els dos sistemes operatius.

És curiós perquè en la setena posició de la llista general hi ha una aplicació que es diu SHAREit. Una eina força pràctica que ajuda a compartir qualsevol document entre diferents dispositius, ja siguin mòbils Android o iPhones i enviar-lo via Wi-Fi a ordinadors, tauletes digitals o altres smartphones.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis