La parella del moment se sincera

Roger Soriano

Dimarts 6 de març

Són una de les parelles del moment. Alfred i Amaia han arribat a molta gent gràcies al talent show d'Operación Triunfo. Aquest cap de setmana van omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona dos dies amb el concert on es van reunir tots els concursants d'aquesta nova primera edició del concurs.

La parella de cantants van passar aquest dilluns pel programa Al Cotxe de TV3, una entrevista que Alfred ha descrit "com una de les millors que ens han fet".

I per què ha dit això? Han parlat de molts aspectes, com per exemple, com van decidir entrar a l'acadèmia; en el cas d'Alfred, va entrar perquè va patir la pèrdua del seu cosí i això li va fer reflexionar sobre molts aspectes de la seva vida, fet que el va portar a dedicar-se de ple a la música. Amaia va entrar perquè des de sempre ho havia volgut.

Els dos joves han dit que tenen molta sort de tenir-se l'un a l'altre perquè d'aquesta manera es poden donar suport, ja que els dos estan passant pel mateix moment. Creuen que en un futur seran més conscients de l'experiència tan "bèstia" que estan vivint, explicava l'Amaia.

Alfred ha avançat que la setmana que ve ja començarà a preparar les maquetes del seu disc, una mescla de soul i pop, un estil força semblant al de Leiva, Calamaro i Extremoduro. 

Un programa on han tocat molts temes, mai més ben dit. Recupera l'entrevista sencera.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis