La nova eina d'Instagram i que ja tenia Snapchat

Roger Soriano

Dimecres 11 d’abril

L'estratègia d'Instagram és molt útil: mira quines eines són les que funcionen millor i les adapten per a la seva aplicació. Amb això no volem dir que la xarxa social de Mark Zuckerberg estigui plagiant a la competècia, no, això no, seria molt greu. Però s'ha de reconèixer que les últimes novetats que han afegit tenen molta semblança a les de Snapchat. 

Instagram està fent fora a patades a Snapchat bàsicament perquè la APP de de Zuckerberg té les mateixes i més opcions que la del fantasma groc.

Una de les eines en què la plataforma dels instagramers està treballant  és en els "nametags". I què és? Recordeu el Codi QR que feia servir Snapchat per compartir el nom d'usuari? És exactament el mateix. Instagram deixarà que l'usuari pugui personalitzar el seu Codi QR perquè el pugui compartir i d'aquesta manera, els seus futurs followers el puguin seguir només escanejant el codi amb la càmera.

La eina encara està en fase de proves, però s'espera que estigui disponible en les properes actualitzacions d'Instagram.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis