La nova aposta de Huawei per als portàtils

Roger Soriano

Dimecres 24 de maig

El nou portàtil Huawei Matebook X
El nou portàtil Huawei Matebook X

Huawei va arribar al món dels mòbils amb molta força i ja s'ha creat un lloc fix al mercat. La marca xinesa ha presentat fa poc la seva nova sèrie de portàtils: el Matebook X, E i D.

De moment es coneixen els detalls del Matebook X que és, en tots els aspectes, el més complet, ja que té més potència que la resta de gamma i és el més atractiu; les dimensions no són més grans que un full A4, amb una pantalla de 13 polzades.

Pel que fa a les específicacions tècniques, el portàtil podria tenir un processador i5 o i7 de la Kaby Lake d'Intel. Es podrà carregar amb un USB-C força petit, semblant al dels mòbils. També serà resistent a l'aigua, amb 10 hores de bateria i lector d'empremtes dactilars.

Una novetat que incorpora és que no té ventiladors per a la refrigeració, això vol dir que no farà soroll, aprofitarà més espai i pot ser una solució per a reduir el consum de bateria. A canvi de ventiladors, Huawei ha apostat per un sistema de refrigeració format per materials microencapsulats amb canvi de fase, això vol dir que es convertiran en líquid quan s'escalfi.

Es preveu que els ordinadors surtin a la venda a l'estiu i el preu anirà des dels 800 € fins als 1.700 €.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis