La manera de volar que mai hauries imaginat

Roger Soriano

Divendres 2 de març

Qui més qui menys té un dron, un d'aquells aparells que acostumen a tenir quatre hèlixs i que es poden aconseguir per menys de 20 euros. A l'edició del Mobile World Congress els drons han tingut un tracte preferent, ja que combinats amb la tecnologia 5G, que incrementa la velocitat d'internet, se'ls pot arribar a donar utilitats inimaginables.

Ens van presentar drons per a utiltizar-los en el salvament marítim: si un socorrista veu que algú està a l'aigua i necessita ajuda, pot enviar un d'aquests aparells amb un flotador per a poder-lo ajudar en primera instància.

Una de les altres utilitats, i que esperem veure en els propers anys a casa nostra, són els taxi-drone. Tindrà la capacitat de portar a una persona a la "modesta" velocitat de 130 km/h i evidentment això podria ser un punt d'inflexió en el transport. 

Els punts positius d'aquest transport és que són ecològics, silenciosos i segurs. Però l'empresa xinesa encara està acabant de desenvolupar el producte i no han fixat cap data de llançament.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis