La carta oberta de Tom Swoon sis mesos després de provocar un accident mortal

Guillem Cuní

Dijous 7 de juny

Fa mig any coneixíem la notícia que Tom Swoon s'havia vist involucrat en un accident de cotxe mentre conduïa sota els efectes de l'alcohol. A causa d'aquesta greu imprudència la conductora de l'altre cotxe accidentat va perdre la vida. El DJ polonès va ser detingut i des d'aleshores ha estat a la presó a l'espera del judici.

Avui, sis mesos després, Tom Swoon ha decidit escriure una carta oberta dirigint-se als familiars de la víctima i als seus fans:

"Estimats fans i estimats amics:

He estat pensant en posar-me en contacte amb vosaltres des de fa força temps, però per algunes raons ho he anat posposant fins aquest moment. Avui, per fi, em sento preparat per compartir la meva història amb vosaltres.

Fa exactament sis mesos, el 5 de desembre de 2017, vaig causar un accident de trànsit mentre em trobava sota els efectes de l'alcohol, la qual cosa va causar la mort d'una persona. Em vaig declarar culpable i immediatament em van arrestar, de manera que ara mateix estic esperant el judici.

Escric aquesta carta perquè vull demanar perdó des del fons del meu cor, primer de tot, als familiars que han perdut el seu ésser estimat. No puc imaginar el dolor que sense voler els vaig causar aquella nit i que segurament continuen patint avui dia. També vull disculpar-me per haver-vos decepcionat. No puc comprendre com va poder passar tot allò. Tot i que ja he assimilat una cosa: el dur veredicte que m'espera.

Viure amb el remordiment d'haver-li tret la vida a una altra persona és el més horrorós que m'ha pogut passar a la vida. No hi ha cap dia que no pensi en això. No tinc paraules per descriure el molt que em penedeixo del que va passar.

Encara no sé quan podré tornar a veure la vida des de fora de la presó, però sé que vull sortir d'aquí sent una persona nova i amb una vida completament diferent. És per això que vull deixar de banda el projecte "Tom Swoon" per una bona causa. Ara he d'enfocar-me en coses molt més importants que una carrera musical. Sento molt que tot hagi acabat així de ràpid... i d'una manera tan tràgica.

amb afecte, Dorian."

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.