L'iPhone 8 ja té data de presentació

Roger Soriano

Divendres 1 de setembre

Apple ja ha enviat les invitacions per a l'esdeveniment que es farà el 12 de setembre en el teatre Steve Jobs, a Cupertino. En l'acte s'oficialitzaran totes les novetats que incorporarà l'iPhone 8 o Pro, moltes de les quals ja es coneixen. Te les expliquem tot seguit.

Seran resistents a l'aigua. No és cap novetat en el món de la telefonia, Sony i Samgung són alguns dels smartphones que ja ho incorporen. Alerta, que siguin resitents no vol dir que siguin submergibles; simplement suporten les esquitxades.

La pantalla més grossa. Fins ara, l'iPhone tenia uns marges superiors i inferiors que feien perdre una part de pantalla. El nou model optimitzarà més l'espai, fins i tot podria arribar a desaparèixer el famós botó. Una altra novetat. Les corbes que presenten a la pantalla l'iPhone 6, 6s i 7 podrien formar part del passat. 

Més càmeres. Moltes més... La versió 7 Plus ja tenia dues càmeres, no eren per a fer fotos en 3D sinó per a poder-les fer amb més zoom. El nou model també tindrà càmeres al davant, encara no se'n coneixen gaire les utilitats, però podria ser un detector per a desbloquejar el dispositiu.

Càrrega sense fil. Ja era hora! Algunes imatges filtrades ensenyen que es carregarà amb una base on només caldrà deixar el mòbil i ja es carregarà. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis