L'energia positiva de Paco Pil al Flaix History

Redacció

Dimarts 12 de desembre

La seva història ha transcorregut de manera paral·lela a la de Flaix FM. Fa 25 anys va aparèixer a l'escena dance amb una consigna: gaudir de la festa. I ho va fer! Durant la primera meitat dels noranta esdevé un referent de la ràdio, la televisió i les cabines amb produccions com "Energia Positiva", "Visca la Festa" i "Johnny Techno-ska", entre altres. Paco Pil es va convertir en un rebel, donant canya i estant present en totes les mogudes.

A partir de 1996 la carrera de Paco Pil canvia de rumb. La ruptura sentimental amb la seva parella, la també artista Whigfield, el cansament acumulat i la seva relació amb els promotors comporten un allunyament del DJ i productor dels escenaris.

Amb la nova dècada Paco Pil busca nous projectes als Estats Units, especialment a Miami, on intenta obrir-se camí com a actor de doblatge, productor i DJ. Grava, edita i publica un documental sobre la seva trajectòria, "El promès és festa", que resumeix la seva trajectòria professional reflexionant sobre passat, present i futur.

El passat 1 de desembre vam rebre el nou treball de Paco Pil, "El ritme de la vida", una producció basada en el tema del DJ Sylvan, "Guitar Spell". Avui és el convidat del Flaix History.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis