L'aplicació que t'avisa quan pots anar al lavabo

Roger Soriano

Dilluns 22 de gener

Qui no s'ha inflat mai a crispetes al cinema? Probablement tothom que tingui un forat negre a l'estómac per les crispetes no el deu tenir amb la beguda, perquè una de les coses que fan més ràbia quan vas a veure una pel·lícula és quan et vénen les ganes boges d'anar al lavabo.

Per evitar això uns informàtics han creat una aplicació que es diu RUNPEE. Quina és la finalitat? Molt senzilla alhora que pràctica: t'avisa en quin moment pots anar a orinar amb la seguretat que no et perdràs cap escena important.

El funcionament és molt senzill. Quan comença la pel·lícula has d'indicar a l'aplicació quina és i automàticament l'APP et marca alguns punts d'entre 3 i 5 minuts on l'argument és més avorrit. És aquí quan pots anar al lavabo amb tota tranquil·litat. En cas que t'agafi una emergència i hi hagis d'anar quan l'aplicació no t'ha avisat, no passa res perquè Runpee t'explica què és el més important mentre t'havies absentat.

L'aplicació t'avisa amb una vibració i també et dóna la frase del diàleg perquè tinguis la referència per anar al lavabo.

Pots descarregar RUNPEE de franc tant per a Android com per a Apple

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis