L'aplaudida resposta a les seves fotos en biquini

Roger Soriano

Dijous 22 de març

Selena Gomez ha estat en boca de tothom últimament per la malaltia que ha estat superant i que li ha comportat molts problemes, com la depressió.

Però en els darrers dies ha sigut protagonista per un lamentable motiu. El mitjà Daily Mail va publicar una notícia sensacionalista on es veia a la cantant en un iot a Sidney i hi sortia en biquini.

La gent, en qüestió de minuts, va començar a atacar la imatge de la cantant, fins i tot va haver-hi alguna usuària que li va dir "gorda" i que era curiós com havia canviat el seu físic en pocs dies, perquè fa uns dies es va fer una sessió per Puma on se la veia diferents.

Com era d'esperar, els seguidors de l'artista van sortir a defensar-la; primer de tot van deixar clar que no estava grassa i, que si patia tants canvis, era per les conseqüències del lupus que pateix.

La resposta brillant va arribar una mica més tard.

La cantant va publicar a Instagram un vídeo de dia que va passar a Sidney i l'acompanya d'un text que diu el següent: "El mite de la bellesa, una obsessió amb la perfecció física que atrapa a la dona moderna en un cercle de desesperació, auto consciència i autoodi mentre ella intenta complir amb la definició impossible de la societat de la bellesa perfecta. Jo trio cuidar-me perquè vull, no per demostrar res a ningú."

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis