L'aeroport que es pot convertir en discoteca

Roger Soriano

Dilluns 16 d’abril

A Berlín, qualsevol cosa pot ser un club. Una de les últimes notícies que hem descobert, i ens ha encantat, és una que està relacionada amb l'aeroport de Berlin Tegel. Els berlinesos l'any passat van votar en un referèndum que volien mantenir-lo obert, però a causa de la disminució dels passatgers, segurament el govern el tancarà.

El diari de Berlín, Der Tagesspiegel, va informar el dimecres, que els membres de la Comissió de Clubs de Berlín, que és bàsicament una xarxa que actua com a portaveu de l'escena del club de Berlín, visitaran l'aeroport per analitzar i valorar si poden adaptar l'espai per obrir una discoteca.

Un dels candidats que té més punts per ser la discoteca és la torre de control així com algun dels hangars. A més, un dels avantatges és que els espais ja estan completament insonoritzats.

Haurem d'esperar per veure quina és la decisió que prenen finalment. No està gens malament la idea, però imagineu-vos fer d'un aerport operatiu una discoteca, amb les dues opcions alhora. Potser seria un nou concepte de festa.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis