Investiguen uns gogós per controlar el trànsit vestits de policia

Roger Soriano

Dimarts 15 de maig

Pacha, que per primera vegada va tancar durant un període, fa poc va reobrir la discoteca d'Eivissa amb un nou espai completament remodelat en una festa que ha portat polèmica. La conegudíssima discoteca va convidar a les seves personalitats VIP que anessin des de l'Hotel Pacha, que està just al davant de la sala, mentre que uns suposats agents de la Policia Local els anava tallant el trànsit.

Un cop a dins de Pacha, segons explica el Periódico de Ibiza, els "agents" van pujar al pòdium i des d'allà ordenaven que es tallés la música; en veure que no se'ls feia cas van començar a ballar.

La Policia Local ja ha enviat un informe a la fiscalia on denuncien que "és especialment greu que a la festa anessin responsables de l'Ajuntament d'Eivissa i que no fessin res al respecte". Afegeixen que l'actuació "no només va ser un delicte, també va ser una vergonyosa burla al cos de Policia". 

El consitori ha excusat a la discoteca i assegura que "era una disfressa" i que no hi havia cap escut ni elements oficials.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis