Instagram lamenta censurar un nen amb síndrome de Goldenhar

Roger Soriano

Dimarts 24 d’octubre

Instagram s'ha disculpat per haver eliminat una fotografia d'un nen que pateix una desfiguració facial després que un usuari ho denunciés i l'eliminessin. Harry, de 12 anys, va néixer amb la desfiguració, causada per la síndrome de Goldenhar que va impedir que s'acabés de formar.

La seva mare, com a conscienciació social va crear Our Altered Life (la nostra vida alterada) un web, Facebook i Instagram on comparteix la història de Harry i el seu dia a dia.

Un usuari d'Instagram va denunciar a la plataforma que alguna de les fotografies que hi havia penjades al compte d'Our Altered Life incomplia les condicions d'ús de la plataforma. La xarxa de Mark Zuckerberg en una primera instància va donar raó a l'usuari i la va eliminar. 

La mare va publicar una piulada on denunciava la discriminació per part de l'usuari i demanava la col·laboració de la comunitat per a donar suport tant al fill com a la causa. 

Després que molts instagramers demanessin explicacions a la plataforma, el seu portaveu va reconèixer que "erròniament hem eliminat la fotografia, però ho vam intentar solucionar de seguida que ens en vam assabentar", afegeix que ja s'han posat en contacte amb la família.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis