Instagram estudia canviar el format dels vídeos

Roger Soriano

Dimecres 6 de juny

Instagram és una de les plataformes de moda, sobretot en els joves, i ahir precísament us explicàvem les dades sorprenents sobres aquesta plataforma.

The Wall Street Journal ha publicat un article on explica que la plataforma de Mark Zuckerberg podria canviar la durada dels vídeos. Fins ara, només tenim de marge fins a un minut; que encara que sembli molt, gairebé sempre es queda curt. I això per no dir que antigament només eren de 15 segons.

La plataforma de fotografies està estudiant que en el futur els vídeos siguin d'una hora! Això pot obrir molts fronts. Fins no fa gaire, YouTube tenia els seus vídeos limitats a uns 10 minuts, fins que ho van canviar. En canvi, a Instagram hi veiem un petit problema i és el seu principal canal de consum. La plataforma està ideada perquè es faci servir des del mòbil. Per això, no queda gaire clar si un vídeo d'una hora serà molt pràctic per visualitzar en el mòbil.

Una altra novetat que està estudiant la plataforma és la de poder-hi penjar vídeos en vertical. Un format que farà que la gent pugui lluir-se més; i tot anar en contra del que opinen els fotògrafs, avui en dia, les fotografies verticals estan de moda.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis