Instagram afegeix un nou efecte

Roger Soriano

Divendres 2 de febrer

Enquestes, màscares, rewind... Instagram cada cop està més lluny de l'aplicació que vam descobrir fa uns anys, especialitzada únicament en fotografies. Des que Mark Zuckerberg va comprar la plataforma, Instagram s'està convertint més en una xarxa social pròpiament dita: un espai d'interacció entre usuaris i d'aparador de cadascun de nosaltres.

Instagram cada vegada té més eines que ens recorden altres aplicacions de la casa (Facebook i WhatsApp), com la que van afegir no fa gaire i que permet veure quins usuaris estaven actius.

La nit de dijous els usuaris van trobar-se amb la sopresa de rebre un missatge en obrir l'aplicació i que deia que d'ara endavant pots penjar stories amb text escrit però amb diferents tipografies. En definitva és un efecte d'allò més senzill i que recorda molt un que té Facebook i que serveix per a penjar textos amb un fons sòlid, idèntic a la novetat d'Instagram.

Si voleu provar el nou "efecte", en principi s'ha d'instal·lar automàticament i només heu d'entrar a Instagram, anar a fer una història i quan ja esteu amb la càmera, us heu de fixar que a la part inferior de la pantalla surten diferents opcions, una d'elles és "lletra". Us donarà quatre tipografies: modern, neó, màquina d'escriure i forta. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis