"Havana", la top de les top a Flaix FM

Roger Soriano

Dilluns 22 de gener

Camila Cabello ho ha aconseguit: és una de les artistes que està més de moda. Ho ha assolit, entre altres, gràcies al senzill que ha publica i que ja coneixem, Havana, que té uns sons cubans barrejats amb una base de reaggeton que entren molt bé. 

A Flaix FM hem apostat per la proposta de la cantant cubana però la versió que ha fet Pink Panda i que va entrar a la llista de La que mana fa nou setmanes, és el temps que ha aprofitat per a anar escalant posicions fins a arribar al número 1 del Calibre 45

Trepitjant els talons de Camila Cabello hi ha Alan Walker amb Noah Cyrus i Digital Farm Animals. Fa uns mesos el productor noruec ens avançava que estava treballant amb la jove Cyrus en una nova proposta; ja va generar expectatives, però quan vam escoltar All Falls Down ens hi vam quedar enganxats. 

Onze setmanes a la llista i modestament ha anat escalant posicions fins a situar-se com la segona preferida d'aquesta setmana. All Falls Down ja la vam escoltar fa uns dies com a megacrac de Flaix FM.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis