Hardwell, Blasterjaxx, Fedde Le Grand... et portem les darreres novetats

Guillem Cuní

Divendres 6 d’octubre

Com ja és sabut, en el món de l'EDM, els divendres es donen a conèixer la major part de les noves produccions musicals. Aquesta setmana us en destaquem unes quantes, tot i que si voleu les podeu trobar totes a la nostra playlist de Spotify Future Flaix.

Hardwell & Afrojack - Hands Up

Hardwell no para. Després dels EP Hardwell & Friends Vol. 1 i el Vol. 2, amb 5 cançons cada EP, i el tema presentat a finals de setembre Power, juntament amb KSHMR, arriba una nova col·laboració d'Afrojack. Els DJs i productors neerlandesos s'ajunten per portar-nos Hands Up.

Fedde Le Grand - Wonder Years

Força lluny ens queden aquelles grans produccions que, indiscutiblement, van deixar marca a escala mundial com Put Your Hands Up For Detroit o Let Me Think About It. Les últimes cançons que ens havia presentat el DJ francès eren versions de cançons ja conegudes com Keep On Rising i Coco's Miracle, versió del mític Toca's Miracle de FRAGMA. Ara torna amb Wonder Years, un tema que ens agrada força. Aviam què us sembla.

Blasterjaxx - Bizarre

El duo de DJs i productors holandesos ens porten un nou tema anomenat Bizarre. Avesats a produccions de gènere més proper al Big Room o Hard Dance, en aquest cas podríem dir que Thom Jongkind i Idir Makhlaf s'han moderat una mica.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis