Els treballadors no paren de menjar-se els vidres de l'Apple Park

Roger Soriano

Dimecres 21 de febrer

Una passada. Aquest és l'adjectiu que s'ha d'utilitzar per a descriure les noves instal·lacions de l'Apple Park, el centre neuràlgic de la marca tecnològica. Un espai que, segons ha dit el Tim Cook, CEO d'Apple, ningú podrà visitar amb excepció dels treballadors.

Tot això és per evitar que es pugui filtrar informació confidencial. Ara bé, sí que hi haurà una petita zona que estarà habilitada per als fans de la companyia perquè la puguin visitar, a més, podran adquirir productes i alguns afortunats visitar el Teatre Steve Jobs.

D'altra banda, els treballadors estan tenint molts problemes amb l'estètica minimalista de l'edifici. Perquè ens fem una idea, tot el seu interior està format per vidres impecables i completament transparents. Els empleats d'Apple, que encara no estan acostumats al nou espai, van caminant per les instal·lacions i es van menjant els vidres. A Fortune, que recullen la notícia, expliquen que per evitar els xocs, han posat post-its als vidres, però que el servei de neteja els retira.

De moment, cap responsable d'Apple no ha reconegut el problema ni ha quantificat les persones que s'han "menjat" els vidres. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis