Els gadgets més curiosos de cuina

Roger Soriano

Diumenge 22 d’octubre

La cuina és moda cada cop més: són nombrosos els programes on ensenyen a cuinar, els instagramers de gastronomia acumulen milers de seguidors i els inventors creen aparells que són molt estranys.

Ara et presentem alguns dels gadgets que hem trobat a la xarxa i que més ens han cridat l'atenció.

El trencador d'ous

Cansat d'haver de trencar els ous quan vols fer una truita? Arriba la solució a tots els maldecaps amb aquest meravellós trenca-ous. Gràcies a uns braços metàl·lics trenca la closca i, fins i tot, pot separar la clara del rovell. 

Antioxidant de plàtan

El temps màxim que has aconseguit tenir un plàtan obert són 5 minuts? Evriholder Produce Nana Saver manté la frescor de la fruita i evita que s'oxidi.

Alvocat fresc més temps

Els alvocats són força cars i no duren gaire temps un cop oberts. Ara bé, dels creadors d'Evriholder Produce Nana Saver arriba la versió 2.0 aplicable per a alvocats.

Les pinces màgiques

Un dels moments més delicats dels pots de vidre és quan has d'extreure'n el contingut que hi ha a dins i a més sense embrutar-te. Per això han ideat unes pinces que ajuden que la tasca sigui més senzilla. Fox Tun Pickle Picker són unes manetes metàl·liques perfectament dissenyades per a agafar qualsevol ingredient que hi hagi dins d'un pot. 

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis