Els beneficis de menjar productes de temporada

Redacció

Dilluns 4 de febrer

L'Esther ens ha ensenyat a preparar la recepta de gingebre, mel i llimona. // Font: Unisima.
L'Esther ens ha ensenyat a preparar la recepta de gingebre, mel i llimona. // Font: Unisima.

L'EAT Girl del Flaix Matí, l'Esther Vilalta, ens ha fet obrir la gana de bon matí parlant-nos dels productes de temporada.

Ara que ha començat el mes de febrer arriben un munt d'aliments amb vitamina C que ens ajudaran a no refredar-nos tant, com per exemple les mandarines, les taronges, els kiwis i les maduixes!

Si us agrada molt la verdura, us podeu decantar per la coliflor, el bròquil, les pastanagues i l'all (millor si esteu solters, clar).

Per als amants del peix, recomanem comprar llenguado, salmó, bacallà i tauró entre d'altres. I per als més carnívors, el febrer és una època d'aus com la guatlla i el faisà, i de menjar bou, porc i fetge!

I més enllà de recomanar-nos quins són els plats de temporada que beneficiaran la nostra salut, l'Esther ens ha deixat un parell de receptes per aquells que esteu tan refredats que no veieu la llum al final del túnel.

Recupereu el moment a continuació:

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci
Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.