Els 3 gadgets musicals més trending

Roger Soriano

Dimarts 26 de setembre

Love Intelligent Turntable

És un aparell no més gran que un estoig d’ulleres i el que fa és reproduir els discos i enviar l’àudio a un dispositiu via bluetooth o wi-fi. També té una sortida minijack.

L’invent va començar a finançar-se per una plataforma de croudfounding i ja ha arribat als 800 mil dòlars que necessitava. El Love Intelligent Turntable costa 299 dòlars i ja se'n pot fer la pre-reserva.

Tot-em

Es tracta de la nova tendència d'immortalitzar sons importants. Una companyia va crear uns collarets que els fan a partir de l’ona, de l’espectre d’una paraula. Una empresa que ho fa és Tot-em. Imprimeix paraules en fusta o metall.

Un altre concepte que està força de moda és un que és idèntic però en comptes d’imprimir el so, el tatua a la pell; i amb una aplicació es pot reproduir quan es vulgui.

HomePod

I acabem amb uns altaveus que ara són moda i que són intel·ligents. Apple en va presentar uns, els HomePod, que tenen l’assistent Siri per a posar la música que els demanis. Cal destacar que no han estat els primers a idear aquest concepte.

Hi ha altres marques que ho fan, com Amazon, Google o Samsung. El d’Amazon, per exemple, costa 130 dòlars, mentre que el d’Apple en val 350.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis