El Sónar com mai no l'havies vist abans

Roger Soriano

Dijous 14 de juny

Per a tots els fans del Sónar, podeu fer un viatge pel que ha sigut la imatge del festival en els darrers anys. Campanyes de publicitat transgressores que no han deixat a ningú indiferent.

A través d'una selecció de més de 50 peces icòniques distribuïdes en 10 sales, la mostra proposa un recorregut experiencial per les diverses temàtiques que han conformat les campanyes de Sónar al llarg d'aquests 25 anys.

Fugint de flyers, pòsters o d’altres suports convencionals com els banners, la mostra es nodreix de vídeos, instal·lacions, escultures, documentació i fotografies que aniran desdibuixant, qüestionant i trastocant la realitat i la memòria de l'espectador.

L'exposició mateixa és una gran instal·lació protagonitzada pels cèlebres fantasmes de Finisterrae (2010), les bessones telecinèsiques (2000), Maradona (2002) o els propis pares dels organitzadors del festival (1997), entre molts d’altres.

"NI FLYERS NI PÒSTERS" és també un regal per a fans i fetitxistes de la història de Sónar. Aquells que esperen expectants la imatge de cada any reconeixeran a través d'objectes, roba, maquetes, fotografies o escultures a algunes de les icones i dels personatges més emblemàtics de les campanyes.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis