El retorn de Swedish House Mafia

Roger Soriano

Dilluns 5 de març

Mai abans un canvi de fotografia de perfil al Facebook havia causat tan d'enrenou. Swedish House Mafia va ser un grup de tres grans discjòqueis que va marcar un abans i un després en la música electrònica, però per desgràcia ho van deixar el 2013.

Els seus fans han expressat centenars de vegades les ganes de veure'ls reagrupats de nou i sembla, que cinc anys després, podria ser una realitat.

L'Ultra Miami celebra els 20 anys del fesitval i han anunciat que hi haurà moltes sorpreses. Una d'aquestes podria ser que el trio es reuneixi de nou en un escenari. Al principi, semblava que era un rumor sense fonament, però cada vegada hi ha més proves que ho confirmen.

Una de les mostres és que divendres la banda va canviar la fotografia de perfil del Facebook i la de portada després d'anys d'inactivitat. Ara bé, va haver-hi tant d'enrenou, que finalment la van eliminar i recuperar les que tenien abans, com si res hagués passat.

Per altra banda, Steve Angello va compartir al seu Instagram una story on sortien Axwell /\ Ingrosso i que era la següent:

Esperem que tot això sigui una realitat. Tocarà esperar fins a finals de mes, que és quan es farà l'Ultra Miami.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis