El retorn de la Sega Mega Drive

Roger Soriano

Dilluns 16 d’abril

És una evidència que les grans marques de videoconsoles del segle passat han descobert la gallina d'ous d'or: posar a la venda consoles antigues però remodelades. Primer va ser la Nintendo Mini NES, la setmana passada us parlàvem de la Commodore 64 i ara en ve una de diferent.

Sega presentarà al llarg d'aquest 2018 una adaptació de l'aparell que va marcar una generació: la Mega Drive. L'anunci s'ha fet durant el festival Sega FES 2018, al Japó, i no han avançat gaires detalls. Sí que sabem, per les fotografies que han compartit, que tindrà una mida més reduïda.

Una de les preguntes que s'han fet antics amants de la videoconsola és si es podran utilitzar els jocs d'aleshores, que eren uns cartutxos força grans que s'introduïen a una ranura, però tot apunta que no serà així, ja que ara és més petita i probablement no hi cap.

Haurem d'estar pendents per descobrir quines novetats ens van descobrint els seus creadors. Ara ens preguntem qui serà el següent, qui sap, potser en els mesos vinents descobrim alguna reedició de la Game Boy Color, un aparell portàtil que també va marcar a una generació.

També et pot interessar

Podràs saltar l'anunci en
Salta l'anunci

Encara no formes part de la
Comunitat Flaix FM?

Registra't ara

Registra't i forma part de la comunitat Flaix FM

Amb un únic compte podràs interactuar amb la comunitat Flaix FM i Ràdio Flaixbac!

  • Comenta les notícies
  • Participa en concursos i sorteigs
  • Assisteix a esdeveniments exclusius
  • Vota les llistes d'èxits
És fàcil i gratis